Односторінковий сайт

Односторінкові сайти створюють для просування або продажу конкретних товарів чи послуг. Вони містять якнайповнішу інформацію про конкретний продукт і мають привести відвідувача до певної дії: придбання товару (послуги), реєстрації, дзвінка, замовлення тощо.

Односторінковий сайт для продажу

Часто односторінкові сайти ще називають landing page, тобто в дослівному перекладі з англійської «сторінка приземлення» або ще «посадкова сторінка». На такі «лендінги» спрямовують велику кількість відвідувачів за допомогою різних типів реклами. Але вживання терміну «посадкова сторінка» не зовсім коректне, бо нею може бути не лише одно сторінковий сайт, а будь-яка сторінка будь-якого сайту.

Односторінковий сайт — чудовий спосіб продажу або промоції товарів (послуг). З його допомогою можна перевірити реакцію потенційних клієнтів на продукти, протестувати різні способи реклами й подачі. Витрачається менше коштів на створення сайту, часто для нього навіть не купують окреме доменне ім’я, а розміщують на піддоменах. Якщо така сторінка використовується для продажу, то про її пошукову оптимізацію зазвичай не йдеться. Значно важливіше написати для неї хороший текст, який спонукатиме до потрібної дії, вдало оформити візуально й спрямувати на неї відповідних відвідувачів.

Напевно ви не раз бачили в мережі сторінки, подібні до такої:

Це і є лендінг пейдж — посадкові сторінки.

У нас ви можете замовити лендінг, який виконуватиме потрібні для вашого бізнесу завдання. Ми допоможемо оцінити ваші ідеї, протестувати їх і знайти варіант, який дасть найкращий відгук аудиторії.

Односторінковий сайт-візитка

Сайти, що складаються з однієї сторінки, часто використовують і як візитки малого бізнесу. Підприємці, які надають одну або кілька послуг чи продають обмежений асортимент товарів, не потребують масштабних порталів. Їм достатньо й однієї сторінки, щоб показати потенційним покупцям свій товар або послугу.

Такі односторінковики мають іншу структуру, ніж продажники. Тут треба охарактеризувати товари чи послуги, розповісти про їхні переваги, ознайомити читачів зі способами замовлення, оплати та доставки, навести контакти продавця, магазину, підприємства. Окрім того, слід подбати про пошукову оптимізацію.

Якщо ви власник малого бізнесу, продаєте небагато товарів (надаєте кілька послуг) і не хочете витрачати гроші на великий сайт, замовлення односторінкового сайту може стати чудовим варіантом для вас. Ви отримаєте свій власний інтернет-простір, представите свій бізнес у всесвітній мережі й зможете знайти нових клієнтів.

Створення односторінкового сайту
Фото: Christina Morillo з Pexels

Висновки

Для чого використовують односторінкові сайти?

• продаж конкретного товару (послуги)

• просування продукту в мережі

• проведення акцій, розпродажів тощо

• спонукання користувачів до потрібної дії

• збирання бази потенційних клієнтів

• використання як сайту-візитки малого бізнесу

Які переваги односторінкових сайтів перед каталогами, корпоративними та інтернет-магазинами?

• невисока вартість

• швидкість створення

• легко редагувати

• швидко завантажується у будь-якому браузері

• можна збирати статистику відвідування, аналізувати й на її підставі змінювати зміст, вигляд, спосіб представлення продукту тощо

Замовити односторінковий сайт:

    * Надсилаючи повідомлення, я даю згоду на отримання інформаційної розсилки від веб-студії "ВМБ" (не частіше 1 разу на місяць).

    Поділіться з другом:
    © ВМБ: створення сайтів, 2013–2021