Чи важко зробити сайт?

Ні, зробити сайт не важко. Будь-хто здатен на це: молоді й літні, технарі й гуманітарії, робітники, селяни й науковці. Будь-хто.

До цього часу в світі створено безліч корисних і приємних в роботі сервісів, завдяки яким можна створити сайт потрібного вигляду й форми буквально за кілька годин, якщо не хвилин.

Ось тут ми коротенько розповідаємо, що для цього треба зробити.

Дивіться відео “Як створити сайт самому швидко й недорого

Якщо розповісти про це тезово, треба:

  • зареєструватися на сайті-хостері
  • натиснути кнопку, після чого система керування сайтом встановиться на хостинг
  • вибрати зовнішній вигляд сайту
  • зареєструвати й прив’язати до сайту доменне ім’я
  • наповнити сайт вмістом

Складно? Анітрохи.

То чому ж існує так багато компаній і фрилансерів, які беруть гроші за те, що створюють сайти за такою простою схемою?

Та тому ж, чому дехто заробляє укладанням кахлів або перекладом текстів. Будь-хто може навчитися класти кахлі й робити це не лише собі, а й іншим. Кожен може вивчити іноземну мову й перекладати тексти, які потрібні йому або замовнику. Але не всі це роблять.

Ми порівняли плиточника й веброзробника? Що?!

Створення сайтів і пов’язані з цим процеси мають свої тонкощі, у яких треба розібратися. Ми вже не згадуємо про те, що деякі функції та елементи можна створити лише самостійно, за допомогою програмування.

Більшість новостворених сайтів потребує доопрацювання, припасування до потреб замовника. І знання того, як це зробити, як це зробити краще, простіше й швидше — це суперсила веброзробників. Так само як уміння працювати з кахлями й перекладати з інших мов.

Тож шляхів до власного сайту — всього два:

зробити самому
замовити в когось

Хочете зробити сайт самі? Браво! Ми завжди підтримуємо прагнення до навчання і розвитку. В інтернеті знайдете море інформації про це. Навіть на нашому сайті ми намагатимемося допомогти. І якщо ви напишете нам запитання, ми постараємося якнайшвидше на нього відповісти.

Не маєте часу чи бажання робити — замовте! Можете замовити у нас — ми радо зробимо для вас той сайт, який ви хочете і який вам потрібен.

Пишіть:

    * Надсилаючи повідомлення, я даю згоду на отримання інформаційної розсилки від веб-студії "ВМБ" (не частіше 1 разу на місяць).

    Поділіться з другом:
    © ВМБ: створення сайтів, 2013–2021