Підтримка сайтів

Вебсайт – складний програмний комплекс, який час від часу потребує оновлення, виправлення хиб, внесення змін. Його стабільна робота залежить від багатьох чинників.

Навіщо потрібна підтримка сайтів

Програми розвиваються і вдосконалюються, змінюються вимоги браузерів до сайтів. Мало просто створити сайт і забути про нього — треба постійно стежити за його роботою, актуальністю інформації та технічним станом, вчасно все корегувати.

Так само змінюються і розвиваються компанії, послуги, ринкові реалії. Деякі товари чи сервіси зникають, з’являються нові, інформацію про це треба вчасно подавати клієнтам.

Окрім того, доменні імена та послуги хостингу сайтів потребують вчасного подовження. Якщо забути й не подовжити термін дії послуг, сайт перестане працювати й на відновлення працездатності доведеться витратити більше часу й грошей.

Підтримка і обслуговування сайтів

Якщо вам треба змінити або доповнити якусь інформацію на сайті, подовжити термін дії доменного імені, хостингу, сертифікату безпеки, ви можете зробити це особисто, доручити комусь зі своїх співробітників або передати сайт на обслуговування і підтримку нам.

У такому разі ми подбаємо, щоб інформація, яку ви надасте, оперативно з’явилася на сайті у відповідному вигляді, виправимо можливі помилки, усунемо технічні проблеми.

Замовити послугу постійної технічної підтримки та обслуговування сайтів:

    * Надсилаючи повідомлення, я даю згоду на отримання інформаційної розсилки від веб-студії "ВМБ" (не частіше 1 разу на місяць).

    Поділіться з другом:
    © ВМБ: створення сайтів, 2013–2021